Str. Principală, Nr. 354, 517615, Sat. Roșia Montană, România

Întrebări frecvente

Vă rugăm să citiți FAQ înainte să ne trimiteți un mesaj.

Detalii livrare și transport
Produsele Made in Rosia Montana sunt livrate prin serviciul de curierat rapid Urgent-Cargus. Durata expedierii este de 2-4 zile lucrătoare.
Cum plătesc?
Made in Roșia Montană îți oferă posibilitatea să plătești online în siguranță cu cardul sau poți face plata la livrare.
Retur produse
Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Alături de factură, în interiorul coletului pe care îl vei primi de la noi vei găsi și un formular de retur. Te rugăm să urmezi instrucțiunile.
Reclamații
Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne conactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Suntem oameni și uneori greșim, dar ne străduim să le reparăm în așa fel încât să reducem pagubele la minim.
Termeni și condiții
1. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Atât în cazul produselor aflate în stoc, cât și a celor realizate la comandă, în dreptul cărora este făcută clar această specificare, se livrează modelul produsului din fotografie, cu mențiunea că, fiind un produs lucrat manual pot fi înregistrate mici diferențe de detalii. În cazul produselor aflate pe stoc și în dreptul cărora este făcută clar această specificare, se livrează exact produsul din fotografie.
2. Livrare și transport
Produsele LOHA sunt livrate prin serviciul de curierat rapid Urgent-Cargus. Durata expedierii este de 2-4 zile lucrătoare, de la finalizarea comenzii. Termenul de livrare poate varia în funcție de complexitatea produsului comandat, între 3 și 14 zile.
3. Plată
LOHA îți oferă posibilitatea să plătești online în siguranță cu cardul sau poți face plata la livrare.
5. Retur produse Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Alături de factură, în interiorul coletului pe care îl vei primi de la noi vei găsi și un formular de retur. Te rugăm să urmezi instrucțiunile.
6. Reclamații Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne conactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Noi ne străduim să facem totul cum putem mai bine. 7. Acest magazin este administrat de SC MADE IN ROȘIA MONTANĂ SRL-D, C.U.I. 33873893.
  1. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. În cazul produselor aflate pe stoc și în dreptul cărora este făcută clar această specificare, se livrează exact produsul din fotografie. 2. Livrare și transport Produsele Made in Rosia Montana sunt livrate prin serviciul de curierat rapid Urgent-Cargus. Durata expedierii este de 2-4 zile lucrătoare. 3. Plată Made in Roșia Montană îți oferă posibilitatea să plătești online în siguranță cu cardul sau poți face plata la livrare. 5. Retur produse Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Alături de factură, în interiorul coletului pe care îl vei primi de la noi vei găsi și un formular de retur. Te rugăm să urmezi instrucțiunile. 6. Reclamații Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne conactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Suntem oameni și uneori greșim, dar ne străduim să le reparăm în așa fel încât să reducem pagubele la minim. 7. Acest magazin este administrat de SC MADE IN ROȘIA MONTANĂ SRL-D, C.U.I. 33873893.

Trimite-ne un e-mail

Pentru nelămuriri cu privire la comanda ta:

comenzi@madeinrosiamontana.ro

Pentru sugestii și colaborări:

madeinrosiamontana@gmail.com