Din natură vine fibra premium numită Merino, cel mai fin și mai moale tip de lână din lume. Naturală, regenerabilă și biodegradabilă, lâna Merino are o poveste extraordinară de spus, promovând beneficiile sănătății și bunăstării fibrei.

 

 

NATURAL RESPIRABILĂ

Fibrele de merino pot absorbi cantități mari de vapori de umezeală și apoi se evaporă în aer. Astfel îmbrăcămintea din lână Merino este extrem de respirabilă și mai puțin predispusă la umezeală.

Spre deosebire de fibrele sintetice, lâna Merino este o fibră activă care reacționează la modificările temperaturii corpului, ajutându-vă să rămâneți răcoroși când este cald și cald când este rece.

NATURAL UȘOARĂ

Lana Merino este incredibil de moale și confortabilă lângă piele. O fibră prețioasă, luxoasă și versatilă, ideală pentru toate anotimpurile și perfectă pentru dulapul de toamnă / iarnă / primăvară.

NATURAL ELASTICĂ

O fibră de lână poate fi îndoită de până la 20.000 de ori înainte de rupere; adică îmbrăcămintea din lână își păstrează aspectul “ca nouă” de înaltă calitate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Lâna Merino este elastică în mod natural, datorită structurii sale unice și a muchiei: la niveluri microscopice, fibrele Merino sunt ca niște arcuri spiralate, revenind la starea lor inițială atunci când întinderea și extensia prin uzură și mișcare sunt eliberate. Aceasta înseamnă că există șanse reduse ca articolele de îmbrăcăminte să scadă sau să-și piardă forma.

NATURAL MOALE

Lana Merino este cel mai moale tip de lână, în mod natural. Fibra atinge standarde incredibil de înalte de finețe și de moale, făcându-l una dintre cele mai confortabile și performante fibre pentru îmbrăcămintea de lux.

NATURAL IMPERMEABILĂ

Lâna respinge foarte bine apa deoarece partea exterioară a fibrei este acoperită cu lanolină care oferă impermeabilitate fibrei.