Condițiile pentru retur

Conform legii termenul de returnare a produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice. Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna pentru rambursarea valorii într-un interval de maxim 14 zile de la data primirii pachetului.

Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt în starea inițiala (nespălate, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale și în ambalajul original). Este necesară și dovada achiziției – copia facturii.

În cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgărieturi, accesorii lipsa, scade valoarea produsului, iar această va fi suportată de către consumator. Practic suma returnată va fi diminuată, și vei fi informat în acest sens. Nu tăia ambalajul original și nu lipi etichete sau scotch pe acesta. Îti recomandăm să trimiți produsele pentru retur împachetate cu grijă pentru a fi protejate în timpul transportului.

Dacă ai plătit comanda cu cardul, banii îti vor fi rambursați pe același card, dacă ai plătit comanda prin transfer bancar sau ramburs, te rugăm să ne lași în formularul de retur contul bancar în lei unde noi să iți rambursăm banii.

Trimitem noi curierul la tine (DPD), trebuie doar să ne zici adresa de unde să vina să ridice coletul și ziua care îți convine cel mai bine. Costul transportului va trebui să-l suporți tu (23 lei), noi îți vom returna în cont valoarea produsului minus valoarea transportului. Ambalează produsul în cutia în care a venit la tine, astfel încât să protejăm ambalajul original și produsul. Te rugăm să nu trimiți produsele prin poștă sau alt curier, ne ocupam noi de transport, tu trimite-ne un reply la e-mail-ul de confirmare a returului, cu adresa și ziua când să vină curierul să preia de la tine coletul.

Dupa ce ajunge coletul la noi și verificăm dacă produsul este în regulă, vom procesa returul și vom rambursa banii pe cardul cu care ai plătit inițial sau în cont. Termenul legal este de 14 zile, dar ne străduim să îți returnăm banii cât de repede se poate.

DESCARCĂ AICI FORMULARUL DE RETURNARE